Digital World

Forum o Digimon

#31 2011-09-09 18:58:42

Tai16

Administrator

Punktów :   

Re: Przygoda Takeru

- Płyniemy obecnie rzeką więc kierując się ciągle na wprost powinniśmy dopłynąć do morza - wyjaśniła ci Sara.
Wszyscy zaczęli się śmiać z twojego żartu. Obok was Digimony zaczęły ze sobą rozprawiać

- Nigdy nie opuszczałam lasu a wy? - pyta się Gabumona i Gomamona, Palmon
- Ja też nie? - odpowiedział Gabumon
- A ja właśnie ciągle żyłem za terenem lasu. - chwali się Gomamon

#32 2011-09-09 19:01:45

Takeru

Administrator

Punktów :   

Hej czy ja powiedziałem coś aż tak śmiesznego - spytałe mnowych kolegów . Zapomniałem że ciągle płyniemy na tych kolorowych rybkach -  po czy mznowu się śmieję . Mam nadzieję że nie ma tutaj żadnych złych ,strasznych , przerażających i obrzydliwych stworów powiedziałem do Palmon . Sara - a tak właściwie dla czego płyniemy na morze hymm ?

#33 2011-09-10 10:34:10

Tai16

Administrator

Punktów :   

- Yyyy.. bo... zazwyczaj przy morzy jest plaża, a na plaży... zazwyczaj przesiadują ludzie. Tak przesiadują ludzie. - powiedziała Sara w jej głosie było czuć, że kręci.
- Sara ja czuję, że ty coś kręcisz w końcu jestem twoim chłopakiem - powiedział do Sary, Roger
- No dobra plaża jest pięknym miejscem do randko wania - powiedziała Sara
- A tobie tylko jedno w głowie. - powiedział do niej Roger

Nagle usłyszaliście okrzyk Gomamona.
Czuję Morze! - krzyknął Gomamon.

#34 2011-09-10 12:25:31

Takeru

Administrator

Punktów :   

Aaaa Gomamon wystraszyłeś nas nie ładnie tak straszyć innych wiesz krzyknołem do niego . Ktoś powienien nauczyć Cie troche dobrych manier - powiedziałem z zdenerwowanym głosem . Palmon czy będziemy najbardzej bezpieczni na tej plaży koło morza spytałem się stworka .
Czekając na odpowiedz rozmyslałem nad digimorfozą Palmon . W co by się przepieniła może w super łodz podwodą myślę ze śmiechem ,nie ona jest roślinką może w innego kwiatka hymmm.

#35 2011-09-11 14:00:13

Tai16

Administrator

Punktów :   

- Nie wiem Takeru nigdy nie wychodziłam za tereny lasu - odpowiedziała ci Palmon

Dobiliście do brzegu, zeszliście z ryb. Staliście na plaży. Nagle usłyszeliście dźwięk dzwoniącego telefonu
- Co to? - zapytał Roger
- To dzwoni tam! - krzyknął Gomamon

Na środku plaży stało kilka budek telefonicznych.

#36 2011-09-11 16:56:42

Takeru

Administrator

Punktów :   

Hej jak to możliwe że w tym świcie są budki telefoniczne co  pytam ...  ? Po czym pobiegłem zadzwonić do domu do mamy opowiedzieć jej gdzie jestem i chyba że daleko raczej nei wruicę do domu . Podeszłem do jeden jz budek ma ktoś z was może jakieś drobne ze sobą albo kartę telefoniczna co ... ?

#37 2011-09-11 19:15:14

Tai16

Administrator

Punktów :   

- Ja mam! - odpowiedziała Sara po czym ci ją wręczyła.
- Ja po tobie dzwonie. - dodała Sara
- A ja po was - powiedział Roger.

#38 2011-09-11 19:23:26

Takeru

Administrator

Punktów :   

Dobra odpowiadam po czym wykręcam odpowiedni  numer i dzwonię - Hej mamo nei uwierzysz co mi się przytrafiło wiesz zostąłem porwany ze szkolej nlekcji informatyki (zaczynam opowiadać całą moją historię )

#39 2011-09-11 19:39:13

Tai16

Administrator

Punktów :   

Gadałeś, gadałeś i gadałeś kiedy usłyszałeś kobiecy głos po drugiej stronie telefonu.

Jest godzina 99:99:99 trwa cisza nocna
Gdy to usłyszałeś byłeś bardzo zadziwiony. Po tobie dzwoniła Sara. Usłyszała.

Pogoda na wschodzie będzie słoneczna, za to na zachodzie będzie grzmieć i możliwe, że będzie padać

Następnie dzwonił Roger

Wróżka Paulina powie ci przyszłość. Hasło dzisiejsze deszcz pada na zachodzie

- Co jest z tymi telefonami? - pyta się Sara.

#40 2011-09-11 19:44:21

Takeru

Administrator

Punktów :   

Właśnie wogle nie da siez tego zadzwonić kto normalny postawia niedziałające budki na jakimś pustkowiu - mówię ze złościa w głosie wyczuwalna na dużą odległość . Dzięki za Kartkę Sara mówię . Usiadłem na plaży i sprawdzałem co mam w torbię bo strasznei zgłodniałem o mam jeden cukierek mietowy wrzasnołem Ale co powinieniem zoribć Palmon podzielić się nim ze wszystkimi ? Czu sam sie posilić hym ?
Pytam sie Palmon a tak wogle Palmon jesteś może głodna pytam ? Sara,Roger - Co teraz zrobimy skoro wiemy że z tąd nie zadzwonimy hym ?
Może wrucimy do miejsca w , którym byliśmy wcześnei jtam napewno nas ktoś znajdzie mówię .

#41 2011-09-19 18:19:19

Tai16

Administrator

Punktów :   

- Lepiej podzielić się ze wszystkimi - odpowiedziała Palmon
Roger i Sara zaczęli szukać w swoich torbach. Sara znalazła kanapki, sok oraz wafelka. Roger kanapki, cole oraz paczkę krówek.
Gadaliście sobie pałaszując jedzenie kiedy nagle potężny strumień wody wyrzucił w powietrze budki telefoniczne.

#42 2011-09-20 14:32:55

Takeru

Administrator

Punktów :   

Mniam ale pyszne . O nie co się dzieje Palmon co to wogle jest . - Spanikowałem musimy uciekać powiedziałem i to jak naprędzej . Palmon masz jakiś pomysł , szybko ta budna zaraz na nas spadnie Palmon zób coś Proszę szyvko użyj TRującego bluszczu . Reszta digimonów wy też użyjcie swoich ataków wykrzykuję.

#43 2011-09-25 19:53:54

Tai16

Administrator

Punktów :   

Każdy z Digimonów użył swojego najlepszego ataku. Strumień zniknął, było spokojnie. Jednak coś się tliło w powietrzu. Usłyszeliście ryk. Na morzu pływał Digimon. Jego ryk był bardzo potężny. Byliście przerażeni.

#44 2011-10-01 17:14:20

Takeru

Administrator

Punktów :   

O rany Palmon co to za monstrum pytam z przerażeniem w głosie  .A może wy macie jakieś pomysły pytam reszy dzieciaków. Palmon sądzę że powinniśmy brać nogi za pas i uciekać tak szybko ile sił w nogach mówiuę z przerażeniem a wy co myślicie ?

#45 2011-12-26 20:37:39

Tai16

Administrator

Punktów :   

Nikt nie zdążył ci odpowiedzieć kiedy to się stało. Nie było już czasu na ucieczkę. Z wody wynurzyło się wielkie różowe monstrum. Potwór wszedł na plażę przy okazji niszcząc butki telefoniczne. Cyfrowy potwór ryknął. Był to ten ryk, który słyszeliście wcześniej. Był to Shellmon

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20091117000607/digimon/images/a/a0/DigiAnalyser-ShellmonAnimation.gif

Shellmon to Digimon na poziomie Adult. Jego atrybut to Dane.
Zna ataki:
- Hydro Pressure (Hydro Ciśnienie) - Strzela wodą z czubka głowy
- Tai Atari (Cios Ciałem) - Atakuje przeciwnika ciałem
- Drill Shell (Wiertło Muszla) - Używa muszli jako wiertła by zranić przeciwnika

- Hidden Knock! - Digimon pies podbiegł do przeciwnika i uderzył go pięścią
- Surudoi Tsume! - Tak samo zrobił Gomamon i zaczął drapać przeciwnika
- Hydro Pressure! - Strumień wody wyleciał z czubka głowy Shellmona i potrącił Gomamona i Gabumona. Digimony Rogera i Sary miały problem ze wstaniem przez opór wody.

Stopka forum

RSS