Forum o Digimon
Rozglądałeś się w koło. Siedziałeś w buszu. Nie przypominało to żadnego znanego ci miejsca. Poczułeś lęk. Nagle usłyszałeś szmer pobliskich krzaków. Usłyszałeś głos
- Uuu już tu jesteś. - mówił niewinnie.
- To fajnie, że jesteś Jap. - powiedział mały potworek wyskakując z krzaków.
- To dla ciebie. Nazywa się to Digivice. - stworek rzucił w twoją stronę dziwny przedmiot. Wyświetliły się jego dane. Czułeś się jak we śnie.
Tsunomon to Digimon na poziomie Baby II. Jego atrybut to Dane.
Zna ataki:
- Awa (Bąbelki) - Wypuszcza lepkie bańki z ust
- Jesteśmy w Digital World, potocznie zwany Cyfrowym Światem i to nie jest żaden sen. - odpowiedział Digimon po czym dodał.
- Nie jestem żaden Baby II tylko Tsunomon a Baby II to mój poziom rozwoju. - dodał Tsunomon.
- To akurat wiedziałem. Jak cię zobaczyłem to już wiedziałem, że masz na imię Jap. - odpowiedział ci Tsunomon. Nagle usłyszałeś dźwięk nadlatującego robaka.
- O nie to Nożyce. - oznajmił Digimon. Słychać było lęk w jego głosie.
Przeleciała nad wami wielka ważka. Digivice pokazał ci jego dane.
Kuwagamon Digimon na poziomie Adult. Jego atrybut to Viruse.
Zna ataki:
- Scissor Arms (Nożycoręce) - Atakuję przeciwnika szponami
- Power Guillotine (Gilotyna Mocy) - Atakuję przeciwnika szczypcami
- Trap Scissors (Nożyce-Pułapka) - Zgniata przeciwnika szczypcami
- Tai Atari (Cios Ciałem)
- Jest to Digimon Kuwagamon, rządzi tym lasem i karze siebie nazywać Nożyce. Pewnie będzie chciał cię zabić. - oznajmił ci Tsunomon. Nożyce odleciał jednak po chwili powrócił zbliżał się w twoim kierunku.
- On ma poziom o dwa razy większy ode mnie więc wątpię czy dam mu radę. - odpowiedział lękliwie Digimon. Nożyce zbliżał się coraz bliżej.
- Ale i tak czy siak muszę cię bronić. - dodał Tsunomon wyskakując do przodu.
Awa! - mała bąbelki poleciały w stronę przeciwnika.
- Skąd ty wytrzasnąłeś sieć! - zdziwił się Tsunomon
Awa! - armia bąbelek poleciała w stronę Kuwagamona. Nie zrobiło to na nim większego wrażenia. Udało mu się rozwalić sieć. Przy okazji zrzucił cię z drzewa.
- Jap! - krzyknął Tsunomon po czym zaczął się świecić. Przechodził on ewolucje.