Forum o Digimon
Wow dziękuję ci Tanemon jesteś świetna ale kto użył tego dziwneg oataku rozglądam się w około . Tanemon co to było zmieniłaś się ... hhh ? pytam digimona teraz jesteś Palmonem tak . Palmon przepraszam Cię nigdy nie bęndę już taki bezmyślny powiedziałem . Palmon zatakuj wroga cuchnącym odorem .
Kuwagamon dostał z ataku Palmona kiedy powtórzył się tajemniczy atak:
- Petit Fire!
Mały niebieski płomień znowu uderzył w głowę przeciwnika. Zacząłeś się rozglądać i jakiś kawałek dalej zobaczyłeś cień chłopaka i Digimona.
Hej Palmon zobacz tam stoi jakiś chłopak a to chyab jego digimon . Palmon myślałem że jestem jedynym wybranym dzieckiem to dziwne - powiedzialem Palmon zakończ to Trującym Bluszczem . Po czym pobiegliśmy w stronę tajemniczego chłopaka i jego digimona .
Palmon użył Trującego Bluszczu, który ścisnął Nożyce w tułowiu przy okazji poleciał jeszcze kilka małych niebieskich płomieni. Kuwagamon zaczął się kręcić i przewrócił się w głąb lasu. Pobiegłeś razem z Palmonem w stronę nieznajomych stał tam chłopak wraz ze swoim Digimonem Gabumonem.
Gabumon Digimon na poziomie Child. Jego atrybut to Dane.
Zna Ataki:
- Petit Fire (Mały Ogień) - wystrzeliwuje niebieski płomień
- Little Horn (Mały Róg) - Atakuje przeciwnika rogiem
- Hidden Knock (Ukryte Pukanie) - Uderza przeciwnika pięścią
- Tsuno Kougeki (Atak Rogiem) - Atak rogiem
- Machine Gun Jab (Maszynowe Uderzenie - bardzo szybkie uderzenie pięścią
- Drill Horn (Wiertłoróg) - Wyskakuje w powietrzne i atakuje rogiem, kręcąc się
- Drill Horn Special (Specjalny Wiertłoróg)
- Blue Cyclone (Niebieski Cyklon) - Wystrzeliwuje płomień z pyska, kręcąc się wokół własnej osi.
Kiedy stanołem razem z Palmon z tym chłopakiem zapytałem się go co robimy ?i co on tutaj robi ? . Palmon to Gabumon tak . Chyba nie będzięmy tutaj stać jak kołki za moment ten okropny potwór może powstać - powiedziałem do tego chłopaka u którego również zauważyłem digivice . Chwaliłem się tym że moja Palmon digimofowała by mnie uratować .
- Jestem tu dopiero tydzień i szwędam się wraz z Gabumonem po tym lesie. Tak ogólnie to jestem Roger. Ty się lepiej nie chwal mój Gabumon wyewoluował już w Garurumona kilka dni temu bronią mnie przed pewnym Digimonem. - powiedział do ciebie Roger.
Rozmawialiście tak i nie zauważyliście, że Nożyce powstał i uderzył swoimi nożycami w blok skalny na którym staliście. Zaczęliście spadać.
Aaaaaa Krzyczałem Palmon pomocy pomóż mi aaaaa . Spadając tak w dół krzyczałem głośno co ? Zmienił się jeszcze w wyższą fomę to wogle możliwe .... ? Pytam ze zdziwniem oraz pytam się przed jakim digimonem uciekają Gabumon i Roger .
- Trujący Bluszcz!.
Palmon złapał się wystającego kawałka kamienia.
- Tak to możliwe. Uciekaliśmy przed Seadramonem. - mówił do ciebie Roger.
Kawałek skały pękł i spadaliście dalej.
- Marching Fishes!
Spadliście na ławicę ryb płynącą po jeziorze.
Aaaaaaa . Co co to czy to ławica tyb Pytam się Palmona ? . Palmon dziękuję ci że mnie uratowałaś . Teraz jesteśmy na dziwnych kolorowych rybach . A tak wogle wybacz m iRoger nei miałem okazji się przedstawić jestem Takeru a to mój digimon Palmon powiedziałem wesoło do Rogera . To to był cud że przeżyliśmy - powiedziałem .
- Ale to nie byłam ja. - powiedziała Palmon.
- To był mój Digimon - powiedział damski głos.
Po drugiej stronie ławicy ryb klęczała dziewczyna.
- O witaj Saro. Czyli jednak znowu się spotkaliśmy. Gdzie twój Gomamon? - zapytał się Sary, Roger
- Zaraz tu będzie i do tego ewoluował już w Ikkakumona. Kto jest z tobą? - zapytała się Sara
- To jest Takeru. - odpowiedział Roger.
Witajcie jestem Takeru a to mój digimon Palmon . Bardzo dziękuję Ci za Pomoc Saro wykonałem około 3 kroki do tyłu . Wow ty również masz digimona ? Zapytałem . To jest nasz trzech tak . Bardzo mi Miło . Jak wygląda ten Gomamon he ... ? . Zaczołem zadawać mnóstwo pytań .
Troszkę się zagubiłem wy się poznaliście wcześniej tak ? Jak ? I wogle czy są jeszcze inne dzieci ??
- To ja jestem Gomamon. - powiedział Digimon wynurzający się z wody
Gomamon to Digimon na poziomie Child. Jego atrybut to Szczepionka.
Zna ataki:
- Marching Fishes (Maszerujące Ryby) - Przyzywa kolorowe ryby
- Surudoi Tsume (Ostre Szpony) - Drapie przeciwnika
- Sharp Edge (Ostra Krawędź) - Wyskakuje w powietrze i atakuje przeciwnika pazurami
- Surfer Dive (Nurkujący Surfer) - Wyskakuje w powietrze i spada na przeciwnika
- Tail Slap (Cios Ogonem) - Atakuję kręcąc się w kółko
- Bubble Barrier (Bąbelkowa Bariera) - Otacza się bańką odbijającą wrogie ataki.
- Sliding Seal (Wślizg Foki) - Podcina wroga.
- My ze sobą chodzimy! - odpowiedział Roger
- Razem tu trawiliśmy, porwało nas z obozu. Jednak rozdzieliliśmy się bo kłóciliśmy się o drogę którą mieliśmy iść. - dopowiedziała Sara
- Ja poszedłem w stronę lasu gdzie spotkałem Seadramona i Gabumon wyewoluował w Garururumona. - powiedział Roger.
- A ja poszłam w stronę góry gdzie spotkałam Unimona i Gomamon wyewoluował w Ikkakumona - powiedziała Sara
- Innych ludzi tu nie widzieliśmy... - powiedzieli razem Sara i Roger.
- Chociaż ja widziałam wielkiego czerwonego ptaka który trzymał coś a'la człowiek w szponach - dokończyła Sara
- A ja wielkiego dinozaura, który miał też coś a'la człowiek na grzbiecie - powiedział Roger.
Wieli ptak i dinosaur - To brzmi bardzo intersująco . Palmon jak wyglądają te digimony Seadramon i Unimon - pytałem Palmon ze zdziwieniem . A to dla tego się znacie to wszystko wyjaśnia powiedziałem . To co teraz robimy bo ja nie mam bladego pojęcia jak z tąd wrucić do domu a może ma ktoś z was mapę powiedziałem i gratuluję wam . W tej sytuacji uśmiechnołem się do nich .
- Seadramon to wielki wąż wodny a Unimon to latający koń - odpowiedziała ci Palmon
- Ja bym spróbował płynąć w stronę morza. - odpowiedziała Sara
- Takeru kto by miał tu mapę myślisz, że co Digimony je rozdają w każdym miejscu - odpowiedział ci Roger.
Dobrze chodzmy w stronę morza a czy wiecie może gdzie ona się znajduje powiedziałem ....? Roger spokojnie bez takich nerwów po prostu z mapą było by o wiele prościej . Zjadłbym Dig Macka W Mackonaldzie ale pewnie tutaj nie mają takiego czegoś - powiedziałem ze śmiechem na ustach p oczym zaczynam się śmiać na cały głos .